Sunday, 19 May 2013

Heroin

"orang rasa Acap suka akak."
   Tergiang-giang kata-kata yang keluar dari mulut adiknya. Dan kini dia mengakui kebenarannya. Masih terbayang di matanya,hari keputusan SPM keluar,malam itu dia bermimpi mengambil keputusan SPM bersama Acap. Dia bermimpi Acap melamarnya. Dia bermimpi hidup bahagia dengan Acap.
   Tapi itu cuma mimpi,yang terlalu jauh dari realiti. Kenyataannya,Acap mengalami kecelakaan jalan raya ketika pulang selepas minum di restoran mamk bersama Kamil malam sebelum keputusna SPM keluar. Kamil sendiri koma 3 hari bila motosikal mereka bertembung dengan lori laju dari arah bertentangan. Acap meninggal di tempat kejadian.
    Yang tinggal hanya lukisan tangannya. Lukisan cinta hatinya.
JULIA

#nak baca?? pm sy... :)

8 comments:

  1. fuyoo! sambung je la dlm blog.. kenapa kne pm bagai.. hahaha.. =)

    ReplyDelete
  2. haha.. kak fit ni..!!!
    minta tlong kfit ajarkn sy buat novel.. please *bow2

    ReplyDelete
  3. kantoi dah ni kak fit. kahkahkah. sambung la cerpen tu. =)

    ReplyDelete
  4. xpndaiiii... ni cerpen org lain.. mira punye cerpen tajuk die dari kedah ke kelantan.. *40% kisah benar tu.. haha.. tp xtau nk teruskn sbb xpndai nk buat ayt.. kfit,tlog ajrkn.. haha.. boleh??

    ReplyDelete
  5. hahaha.. bayar lah kalau nk ajar! =P
    buat je la cter tu.. kalau kita tulis ikhlas, insyaALLAH sampai kat hati pembaca.. ^_^

    ReplyDelete
  6. haha.. ayat sy xsebombastic ayat kak fit.. :)

    ReplyDelete
  7. acap??..cahaya suci..adakah acap press yang dimaksudkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk acap press pun da cuakk,nk buat cerita psl die,lg la x kn.. haha
      mau kena fire dgn die.. haha

      Delete